Tyba is now trusting JobTeaser for your career, activate your account now.

Activate now Questions?

Projektleder til Audit at Deloitte Denmark

Company Description

Deloitte tilbyder globale integrerede rådgivningsydelser, der omfatter Audit & Assurance, Consulting, Financial Advisory, Risk Advisory og Tax Consulting. Vi hjælper vores kunder med at udmærke sig overalt i verden gennem vores rådgivning, som er baseret på dyb industriekspertise og faglig indsigt. Deloitte investerer i kompetente mennesker med mange forskellige talenter og baggrunde og giver dem mulighed for at opnå mere, end de ville kunne andre steder. Vores arbejde kombinerer rådgivning med handling og integritet. Vi tror på, at når vores kunder og samfundet er stærkere, så er vi det også.

Job Description

Har du erfaring med revision, og er du interesseret i en innovativ og anderledes rolle inden for revisionsbranchen? Hvis ja, så er det nye Audit Project Management Center of Excellence det perfekte sted for dig! Vores afdeling giver mulighed for at gøre en forskel for de største revisionsteams og kunder samt være involveret i de mest spændende og komplekse projekter i branchen.

Du har nu muligheden for at blive en del af et nyt team med store ambitioner. Vi er en ny afdeling, der søger erfarne revisorer, der brænder for projektledelse og ønsker at lede store og komplekse revisioner. Vores formål er at tilbyde en unik talentoplevelse for større revisionsteams, der betjener vores store kunder. Vores mål er at levere den højeste kvalitet inden for projektstyring af revision på komplekse revisioner samt at udvikle en standard for projektstyring af revisioner baseret på agile principper og transformere kulturen omkring projektstyring i A&A.

Vores afdeling tilbyder intern projektstyringsservice på de største og mest komplekse revisionsprojekter på tværs af forskellige brancher. Vi ønsker at opbygge et team af diverse, højt kvalificerede og erfarne revisorer, der vil fungere som projektledere. Som projektleder vil du være ansvarlig for projektstyring af revisionen og arbejde tæt sammen med en fagligt ansvarlig manager, der har det ansvaret for revisionskvaliteten.

Spændende projekter venter på dig:

Som medlem af vores Project Management COE vil du bruge størstedelen af din tid som projektleder på forskellige store og komplekse revisioner og bruge dine egenskaber inden for projektstyring af revision til at skabe en stærk proces. Du vil samarbejde med den kvalitetsansvarlige manager, partner, teammedlemmer og kunder for at sikre høj revisionskvalitet gennem en sikker processtyring. Du vil være ansvarlig for at skabe og lede projektplanen, koordinere og delegere opgaver inden for teamet. Dine opgaver vil omfatte:
 • Udarbejdelse af projektplan for revisionen og koordinering med interessenter og kunder
 • Planlægning og uddelegering af revisionsarbejde
 • Fastlæggelse og styring af budget og sagsøkonomi
 • Styring af deadlines mellem centrale interessenter og sikring af rettidig levering
 • Kommunikation af fremskridt, blokeringer og håndtering af ændringer i processen
 • Ansvarlig for bemanding, facilitering af teammøder, planlægningsmøder, stand-ups osv.

Som ansat i COE'et vil du også have mulighed for at udvikle og implementere projektstyringsværktøjer og metoder på tværs af både den nationale, nordiske og globale organisation. Derudover vil du hjælpe jobansvarlige for mindre komplekse projekter med at strukturere deres revisioner og hjælpe dem med at lykkes i deres rolle. Kombinationen af forskellige projekter sikrer, at du altid vil have spændende og udfordrende arbejde, som involverer projekter og mennesker.

Qualifications

For at lykkes i rollen skal du have erfaring fra revision og finde projektledelse mere spændende end det faglige revisionsarbejde. Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:
 • Minimum 2 års erfaring med at styre revisioner af store eller mellemstore opgaver
 • Revisionsfaglig uddannelse, Cand.Merc.Aud eller færdig HD-R (HD 2. del).
 • Stærke projektlederkompetencer og erfaring med at lede revisioner
 • Trives med at arbejde struktureret og evnen til at eksekvere en velforberedt plan.
 • Trives med at arbejde i teams og håndtere hyppige ændringer.
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med agil metodologi, herunder stand-ups, Kanban-board osv.


Additional Information

Tryk på "jeg er interesseret" ovenfor, hvis du finder rollen spændende og du opfylder de listede kvalifikationer.

Har du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Mathias Birk Boeyesen på tlf. +45 60 46 99 28.

Vi ser frem til at høre fra dig!

In Deloitte, you will find passionate, caring people who are curious by nature and striving to evolve. We value our different skills, perspectives and experiences and foster an environment where innovative powers thrive. To us, success is the feeling that the work we are doing will outlast us. The impact we make is not about what we achieve as individuals, but how we enable those around us to be their very best. From professional development to leadership opportunities, we empower our people to be extraordinary by playing to their strengths - because that is how we can make a difference.

Remember to mention that you found this position on Tyba