Tyba is now trusting JobTeaser for your career, activate your account now.

Activate now Questions?

Nykredit

Banking & Finance

141 followers

Finansbachelorpraktikanter til Nykredit Operations at Nykredit

Expires in 14 days

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder!
Hvis du være med til at sikre at fundamentet for at drive forretning i Nykredit er på plads, så tilbyder vi et spændende praktikjob, hvor du får en bred insigt i de opgaver der er forbundet med at drive en bank.

Dit kommende job

Operations er et område i Nykredit, hvor vi sætter en ære i at servicere vores samarbejdspartnere og kunder bedst muligt. Det er vigtigt for os, at vores kolleger i koncernen altid oplever, at vi arbejder efter samme mål. Områdets primære fokus er at understøtte banken, og være med til at give kunderne den bedst mulige oplevelse.
Hverdagen i vores afdelinger byder på mange forskellige opgaver indenfor bank, realkredit, pension og administration. Her vil du få mulighed for at specialisere dig i enkelte områder, men du har også mulighed for at komme bredt rundt.

Dine opgaver

Dine opgaver vil variere, og dit primært fokus vil være at sikre, at vi kommer i mål med de daglige driftsopgaver, og bidrager til at vi udvikler os. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære nyt og bidrage til at skabe resultater for Nykredit, og samtidig være med til at udvikle områdets funktioner og opgaver, så vi klar til at løse fremtidige opgaver for Nykredit.

Din erfaring

Du læser en Finansbachelor, og har lyst til at være en del af Danmarks eneste foreningsejede bank. Du er proaktiv, omhyggelig og i stand til at arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du arbejder effektivt, samtidig med at du er kvalitetsbevidst og tager ansvar for både dine egne og teamets fælles opgaver. Det er vigtigt at du har lyst til at bidrage til, at vi hele tiden udvikler os i den rigtige retning.

Dig som person

Du trives med at skabe egne resultater og med at indgå i et team, hvor samarbejde og godt humør er essentielt. Som person er du energifyldt og opsøgende, har gåpåmod og lysten til at lære nyt. Du er detalje orienteret og trives med både de administrative opgaver og kontakten med kolleger og kunder. Du brænder for at hjælpe vores interessenter, og du er nysgerrig på at udvikle og udfordre måden, som vi gør tingene på i dag.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et dynamisk område, hvor du vil arbejde tæt sammen med en masse dygtige kolleger. Vi er et fagligt stærk, ambitiøs og engageret området præget af en travl og positiv stemning. Vi har en uformel omgangstone, hvor vi respekterer hinanden og gør brug af hinandens kompetencer.
Vi er selvkørende i forhold til opgaver, men bruger i høj grad hinanden til sparring. Det er vigtigt for os, at vi hver især tager ansvar, er proaktive og fleksible i håndteringen af de opgaver, der kommer. Der en god stemning i vores område med fokus på trivsel, og vi glæder os til at tage imod dig, som vores nye praktikant.
Desuden kan vi tilbyde studiejob hos os i Operations, hvilket betyder, at du bedre kan strukturere din hverdag - uden at skulle pendle mellem studiejob og praktikplads.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til praktikforløbet eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Ditte Due Orsino på tlf. 44 55 65 26.
Vi inviterer løbende til samtaler.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi overvejende er ejet af en forening, der repræsenterer kunderne, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.
Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

By
Taastrup
Ansøgningsfrist
08-10-2023