Tyba is now trusting JobTeaser for your career, activate your account now.

Activate now Questions?

SizeNot söker affärsstrateger och säljare B2B at SizeNot AB

SizeNot söker flera personer, affärsstrateger och säljare B2B, som ska bygga ett team hos en innovativ startup inom e-handel kläder. Vi söker dig som är en ”doer” för praktik med flera framtidsmöjligheter för rätt person.

SizeNot sätter ett stort värde på din självständighet och initiativförmåga, men du bör samtidigt vara lyhörd för önskemål från kunder, kollegor och styrelsen. Vi förväntar oss att du är utåtriktad och har lätt för att prata med och bemöta olika typer av människor. Du får gärna ha ett stort intresse av bolagsekonomi och entreprenörskap med miljötänkande i botten.

Dina arbetsuppgifter, bland annat

  • Etablera kontakt med potentiella kunder
  • Delta i kundmöten tillsammans med handledare/VD
  • Bygga bra relationer med kunderna
  • Utveckla processer och säljprojekt B2B samt säljmaterial, gärna genom att arbeta med kreativa metoder
  • Samordna marknadsföringen
  • Utrymme för att testa annat inom ett litet bolag, som t ex att anordna kampanjer och tester

Tjänsten är på 6 - 10 timmar per vecka och är till början en praktiktjänst men även betald deltidstjänst kan bli aktuellt. Praktiken startar snarast möjligt och löper framåt enligt överenskommelse mellan SizeNot och dig/din utbildare.
Du kommer att få med dig en bärkraftig erfarenhet av att utveckla ett litet bolag, marknadsföra och sälja immateriella tjänster, förutom att lära dig hantera svårflörtade kunder i både små och stora företag.  Allt med stöd av SizeNots delägare som har mångårig erfarenhet av både bolagsutveckling, försäljning av olika slag och modebranschen. Är du rätt person för SizeNot kan det bli aktuellt att även erbjuda delägarskap.

SizeNot är ett litet startup-bolag som har utvecklat en unik funktion för klädköp online. Våra kunder är klädproducenter med egen e-handel.

SizeNot-funktionen väljer bästa möjliga passform genom att jämföra konsumentens kroppsmått med klädproducentens plaggmått. Resultatet blir en klar miljövinst genom mindre antal returer och transporter, sänkt överproduktion och roligare köpupplevelse.

SizeNot bygger nu helt nytt team – kanske har du en egen idé vad just du skulle kunna tillföra till vårt bolag? Tveka inte att höra av dig!