Tyba is now trusting JobTeaser for your career, activate your account now.

Activate now Questions?

Praktikant søges til et af verdens førende elbilbrands at Nic. Christiansen Gruppen A/S

Hej med dig!

Vi har brug for en praktikant, der kan hjælpe os med vores mange opgaver. Hos BYD er der ingen kedelige dage, og du vil blive udfordret på mange forskellige områder, der kan tilpasses til din profil og interesser.

Hvis du er event-typen, vil du få mulighed for at planlægge og eksekvere på events, der løser konkrete udfordringer. Måske får du lov til at arrangere prøvekørsler eller andre spændende aktiviteter.

Hvis du er mere interesseret i brand management, kan du tage stilling til de problemstillinger, der kan opstå ved at introducere et kinesisk elbilbrand i Danmark. Du vil blive en vigtig brik i vores team, hvor dine idéer og holdninger vil blive hørt og taget seriøst.

Vi leder efter en jovial og positiv praktikant, der tager ansvar og viser initiativ. Du skal være klar til at lære nyt og være med til at skabe en succesfuld praktikperiode hos BYD.

Så hvis du vil være en del af en spændende virksomhed, der tager innovation seriøst, så send os din ansøgning og CV i dag. Der afholdes samtaler løbende, og vi forventer at praktikken kan startes op i august/september 2023. 

Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på  og   

Eller på vores karriereside:

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte PR og Marketing Manager Anders Blaaberg +45 2121 3540 andbla@nc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Hvem er vi?

BYD er en højteknologisk virksomhed med en klar ambition om skabe teknologiske innovationer, som skal bidrage til en mere miljøvenlig fremtid. BYD blev grundlagt i 1995 og har igennem mere end 20 år med markant vækst spillet en væsentlig rolle inden for elektronik, biler, ny energi og jernbaner. BYD arbejder i spektret fra energigenerering til energilagring og ønsker at levere nul-emissions-løsninger.

BYD er en sand pioneer, når det kommer til energi, og har store ambitioner for fremtiden, hvilket passer perfekt med Nic. Christiansen Gruppens "Moving mobility and people"-vision om at levere fremtidens biler og mobilitetsløsninger i Norden og Baltikum.

Nic. Christiansen Gruppen, er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores værdier ordentlighed, integritet, ambition, sammenhold og passion er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.