Management Consultant Intern at Solteq Utility Consulting (tidl. Kouno)

Expires in 5 days

Er du klar til at kickstarte din karriere? Og vil du prøve kræfter med konsulentbranchen og projektledelse?

Så er du måske en af vores praktikanter til efteråret 2023. Som praktikant i Solteq Utilities Consulting arbejder du som rådgiver for forsyningssektoren indenfor strategiudvikling, procesoptimering og digitalisering.

 

Lidt om os

Solteq Utilities Consulting er en dansk konsulentafdeling i Solteq PLC, som er et finsk børsnoteret IT- og softwarehus. Solteq har mere end 650 medarbejdere fordelt i 6 lande, med hovedkontorer i Helsinki og København. Du bliver en del af en ung konsulentafdeling, der primært rådgiver danske forsyningsselskaber inden for varme-, affalds-, vand- og spildevandsektoren, hvor især klimaet og den grønne omstilling er på dagsordenen. Du bliver tilknyttet vores kontor i Aarhus, og indgår i et team af unge, ambitiøse konsulenter.

Vi har en dynamisk og inkluderende kultur, med plads til nysgerrighed, høje ambitioner og sociale arrangementer. Vi fokuserer på markedsudviklingen, økonomi og data når vi udarbejder strategier, rådgiver om regulering og optimerer arbejdsgange. Vi ruster vores kunder til fremtidens udfordringer og klæder dem på til at gennemføre forandringer. Derudover værner vi meget om det sociale med plads til alle. Af sociale initiativer kan nævnes fredagsbarer, shuffleboard turneringer, musikquiz, vinsmagning, paddeltennis og en årlig sommerhustur.

 

Lidt om dine arbejdsopgaver

Den ene uge arbejder du med dataanalyser om uvedkommende vand i ledningsnet, den næste uge arbejder du intensivt med strategisk asset management. Du lærer at nedbryde og håndtere problemstillinger, opstille løsningsforslag og omsætte dem til konkrete resultater, der driver forandring hos vores kunder.

Det betyder, at du bl.a. får mulighed for at:

 • prøve kræfter med konsulentbranchen, projektledelse og problemløsning

 • deltage i projekter fra opstart til afslutning og overlevering

 • få ansvar og plads til udvikling

 • arrangere og deltage i møder og workshops hos kunderne

 • anvende din akademiske viden i praksis

 • tjene 3.000 kr. om måneden som supplement til SU

Vi har et fagligt stærkt og socialt miljø, og du får tilknyttet en mentor, som løbende giver feedback og sparrer omkring din udvikling, og hvordan du bringer dine eksisterende kompetencer i spil og får udviklet nye.

 

Lidt om dig

Du er dygtig, ambitiøs og initiativrig, og du har opnået gode resultater. Du kan hurtigt sætte dig ind i nye fagområder og har et analytisk mindset, som gør dig i stand til kritisk at behandle store datasæt og løse udfordrende problemstillinger.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • er i gang med en kandidat (f.eks. økonomi, statskundskab, business eller lign.)

 • er analytisk stærk – vi anvender primært Excel og PowerPoint, men også statistiske værktøjer som R (kendskab er ikke et krav)

 • har lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem strategi, økonomi og processer

 • evner at formidle komplekst materiale kort og præcist

 • arbejder målrettet og leverer som aftalt og til tiden

 

Praktisk info 

Sprog: Dansk

Tiltrædelse: August 2023

Arbejdssted: Vores kontor på Silkeborgvej 43 i Århus C – lige ved Ringgaden  

Ansøgning: Send din ansøgning, CV og karakter hurtigst muligt via Graduateland – Vi afholder samtaler løbende

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Greve Sørensen på tlf. 22 87 83 03.

Hvis du vil vide mere om tidligere praktikanters erfaringer, så læs mere via følgende link: https://www.solteq.com/dk/blog/et-praktikforløb-fyldt-med-ansvar-og-udvikling 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!