VisitDenmark Tyskland tilbyder praktik i forårssemesteret 2023 at VisitDenmark

Posted 1 week ago

Brænder du for at markedsføre Danmark som rejsemål over for både tyske turister og salgsled? Har du lyst til at hjælpe VisitDenmark Tyskland med at fortælle de gode historier om Danmark på det største danske marked?

Så er det måske dig, vi leder efter  til vores tyske markedskontor i Hamborg i forårssemesteret 2023, hvor vi tilbyder praktik  inden for markedsføring, kommunikation, branding, turisme og mødeturisme i et tværkulturelt, dynamisk og uformelt arbejdsmiljø.

 

Opgaver og ansvar:
Dine primære opgaver/ansvarsområder vil være:

 • Være med til at koordinere og deltage i events, workshops og messer,
 • Assistere i udvikling og gennemførelse af online og offline kampagner.
 • Udarbejde præsentationer, bl.a. salgspræsentationer.
 • Hjælpe med at udarbejde markedsinformation, nyhedsbreve, og opdatere visitdenmark.de.
 • Hjælpe med at oversætte og opsætte programmer til presserejser
 • Bistå med at sortere artikler i vores medieovervågningssystem
 • Være med til at udvikle, eksekvere og effektmåle projekter med danske eksportbrands
 • Besvare mails fra bl.a. konsumenter
 • Diverse research og ad hoc opgaver, der bl.a. omfatter koordination samt kontakt til eksterne samarbejdspartnere i Danmark og Tyskland.

 

Dine erfaringer og kompetencer:

 • Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, markedsføring, turisme m.v., du er god til tysk i skrift og tale, og du er vant til at arbejde i Microsoft Office-programmer.
 • Du er initiativrig, idérig og i stand til at arbejde selvstændigt, og du er åben over for nye udfordringer og brænder for at arbejde inden for turisme.
 • Du er kommunikativ og har gåpåmod, og så er du frisk på at tilbringe et halvt år i en pulserende og spændende tysk storby.

 

Vi tilbyder:
Som vores praktikant får du mulighed for at blive udfordret og for at udvikle dine kompetencer i et internationalt tænkende miljø med en uformel og kollegial tone.

Arbejdsstedet er på vores markedskontor i Hamborg, hvor vi er et dedikeret team på 8 medarbejdere. Kontoret ligger centralt ved Hovedbanegården, hvor der er gode transport- og indkøbsmuligheder, og er nemt at komme til  fra alle områder i Hamborg.

Samlet set får du omkring 80  engagerede kolleger fordelt i København og på vores andre markedskontorer, som alle er stolte af at markedsføre Danmark – og dermed medvirke til at skabe udvikling og arbejdspladser i hele landet.

Praktikperioden løber over seks måneder i perioden den 1. februar 2023 til den 31. juli 2023 og er på 37,5 timer per uge.  Praktikforløbet er ulønnet. Dog ydes der et månedligt boligtilskud på 400,- euro.

Der skal indgås en skriftlig aftale mellem VisitDenmark og din uddannelsesinstitution, og dit praktikophold hos os skal give dig ECTS-point.

 

Ansøgning:
Vi har brug for dig allerede den 1. februar 2023, så send ansøgning og CV senest den 31. oktober 2022, via ”søg stillingen”. Alene ansøgninger indsendt via vores E-rekrutteringssystem vil blive taget i betragtning. Samtaler forventes holdt i uge 44-45 via teams eller telefon.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Head of Finance & Administration Germany, Karsten Hinzmann tlf.: +49 40-32 02 12 21 eller mail: khi@visitdenmark.com

Vi glæder od til at høre fra dig.