VD Assistent till snabbväxande co-working och startup-miljö at Sprout Park

Posted 2 weeks ago

Driven assistent med stora ambitioner sökes tillentreprenöriellt  strategi- och investment bolag i hjärtat av start-up Stockholm.

Sprout Park är ett litet strategi- och investmentbolag i Stockholm med en spännande portfölj av investeringar och kundprojekt. Vi arbetar främst inom områdena entreprenörskap, digitalisering och utbildning och driver bland annat vårt egna co-working space The Park med närmare 2000 medlemmar i Stockholm.

Bolaget drivs och ägs av grundaren Mikael Ahlström som nu söker en VD- Assistent/projektledare för praktik under hösten/våren med flera framtidsmöjligheter för rätt person. 

Du gillar att utveckla processer och arbeta med kreativa metoder men är också bra på att dokumentera, arbeta resultatinriktat och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Du har lätt för att samarbeta med andra och är inte rädd för att utvecklas med mer ansvar löpande. Du har en god kommunikativ förmåga i skrift och i möten både på svenska och engelska.

Du får gärna ha ett intresse för både framtidens teknik och trender men också kring metoder och modeller för strategisk utveckling och innovation.

Du får arbeta direkt med grundaren som ett litet team med potential att växa och i nära symbios med portföljbolagen och dess medarbetare. Tjänsten är till början en praktiktjänst med utgångspunkt i Stockholm på vårt egna co-workingspace The Park Södra. www.thepark.se.

www.sproutpark.com 

Läs också mer på www.thepark.se/praktik