PA Consulting

Consulting

3,713 followers

Summer Internship 2023 at PA Consulting

Expires in 7 days

Beskrivelse av bedriften

PA Consulting er et ledende, internasjonalt Management Consulting-selskap i sterk vekst. Vi jobber med strategisk rådgivning, innovasjon, digitale transformasjoner og organisasjonsutvikling. Fra vårt kontor i Oslo er vi om lag 60 konsulenter som skaper verdi for ledende norske og internasjonale selskaper, både i offentlig- og privat sektor. Ved å kombinere strategi, teknologi og innovasjon løser vi komplekse problemstillinger og skaper muligheter for våre kunder.

Jobb-beskrivelse

Som Summer Intern i PA får du mulighet til å lære mer om hva en karriere som konsulent innebærer. I tett samarbeid med erfarne konsulenter jobber du med reelle problemstillinger i skjæringspunktet mellom teknologi, strategi og innovasjon for en eller flere av våre kunder. Prosjektene vil omfatte å levere verdi fra strategi til implementering og du vil jobbe målrettet for å inspirere, utfordre og hjelpe våre kunder i prosessen med å realisere sine forretningsambisjoner.

I PA har vi et unikt arbeidsmiljø som vi er meget stolte av. Hos oss vil du jobbe sammen med imøtekommende, engasjerte, og dyktige kollegaer fra forskjellige fagfelt, som har et genuint ønske om å spille hverandre gode. Vi er opptatt av å levere resultater som utgjør en forskjell sammen med våre kunder og som overgår deres forventninger.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har:

  • startet på ditt tredje eller fjerde studieår med svært gode akademiske resultater
  • engasjert deg ved siden av studiene gjennom verv eller deltidsjobb
  • gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Som person blir du motivert av å jobbe med noen av de mest talentfulle konsulentene i bransjen og med kunder som tenker fremtidsrettet. Du trives med en uformell kultur hvor du får ansvar fra dag én. Dine sterke analytiske evner gjør at du hurtig setter deg inn i komplekse problemstillinger hvor din nysgjerrighet og gjennomføringsevne sikrer unike løsninger for kundene våre. Du trives i et tverrfaglig miljø med stort fokus på samarbeid og samhold.

Ytterligere informasjon

Vi tilbyr et utfordrende og engasjerende internship i et dynamisk og kompetansetungt selskap, der du tildeles mye ansvar i prosjektarbeidet fra dag én. Som intern får du samme rolle som en analytiker, og du blir tildelt en mentor som følger deg tett gjennom hele perioden. Vi er opptatt av å bli godt kjent både på og utenfor arbeidsplassen og har mange sosiale arrangementer i løpet av året.

Vårt summer internship varer i 7 uker; med oppstart i midten av juni, fri i juli, og avsluttes nest siste uke i august.

Om søknadsprosessen

Søknader vil bli behandlet etter søknadsfristen 04.09.2022. Med hensyn til GDPR ber vi deg sende motivasjonsbrev med CV og karakterutskrift i én .pdf fil via vårt rekrutteringsystem. Ufullstendige søknader blir dessverre ikke behandlet.

Om du ønsker mer informasjon om stillingen eller har spørsmål om hvordan det er å jobbe som konsulent hos oss, ta kontakt med en av våre konsulenter; Johanne Bjerke på johanne.bjerke@paconsulting.com.

Har du spørsmål om rekrutteringsprosessen ta kontakt med ansvarlig rekrutterer; Silje Kristiansen på silje.kristiansen@paconsulting.com.

 

Inkludering og mangfold.

Vi tror på at mangfold skaper en sterkere virksomhet, og vi streber etter å ansette mennesker med forskjellige idéer, personlighet og kompetanse. Dette mangfoldet stimulerer til et rikt og kreativt miljø hvor våre ansatte utvikler seg, og våre kunder setter pris på de resultatene dette skaper.

Vi rekrutterer, promoterer og belønner våre ansatte utelukkende etter deres evne til å bidra til at PA når sine mål, uavhengig av kjønn, etnisitet, funksjonsnedsettelse, religion, nasjonalitet, seksuell orientering, alder og sivil status.