PwC Denmark

Multiple industries

7,556 followers

Kickstart din karriere som salgstrainee hos PwC at PwC Denmark

Sorry, this job has expired.

Du får nu en unik mulighed for at bidrage til PwC’s vækst inden for segmentet små og mellemstore virksomheder i takt med, at du gennemfører vores skræddersyede 2-årige salgstrainee forløb og dermed kickstarter din karriere indenfor salg i et af Danmarks førende revisions- og rådgivningshuse.

Få en unik start på din salgskarriere
Vi oplever stor efterspørgsel på PwC’s ydelser til små og mellemstore virksomheder og ønsker derfor at udvide vores succesfulde salgsorganisation med 2 ambitiøse salgstrainees.

Formålet med det 2-årige salgstrainee forløb er at bidrage til din udvikling, således du efter 2 år vil være i stand til at overtage dit eget område og bidrage yderligere til væksten i PwC.

I det 2-årige salgstrainee forløb kommer du til at bidrage med følgende:

  • Deltage på kundemøder med dine salgskollegaer
  • Skabe nye relationer blandt andet via LinkedIn, kold kanvas og eget netværk
  • Udarbejde tilbud og aftalebreve
  • Arbejde med CRM
  • Deltage i planlægning og afholdelse af diverse netværks- og relationsarrangementer
  • I perioder arbejde sammen med dine kolleger fra regnskab, bogholderi og løn for at få et dybdegående kendskab til disse ydelser
  • Deltage i ekstern salgstræning

Du kan gøre en forskel hos PwC
Vi ønsker at uddanne fremtidens PwC sælger igennem et dedikeret forløb, hvor du som salgstrainee vil opnå et bredt kendskab til PwC’s mange ydelser. Brænder du for at gøre en forskel for andre, skabe success sammen med andre og udfordre status quo, så er du den rette til at være med til at udvikle fremtidens SME virksomheder gennem dedikeret rådgivning. Vi arbejder hver dag på at hjælpe virksomhederne med at få en mere værdiskabende hverdag og derigennem skabe tillid og gøre en forskel.

Det skal være sjovt at gå på arbejde
Vores nuværende salgsorganisation blev etableret for 3,5 år siden og består af 8 dedikerede kolleger heraf 2 trainees, som alle arbejder tæt sammen mod et fælles mål. Succes skaber vi sammen, hvorfor den enkelte først er en succes, når gruppen har opnået sit fælles mål.

Som salgstrainee kommer du til at arbejde tæt sammen med de eksisterende salgstrainees, din salgskollega lokalt men også med salgsorganisationen på tværs af landet. Endvidere får du et tæt samarbejde lokalt med kolleger, som primært rådgiver små og mellemstore virksomheder indenfor regnskab, bogholderi, løn, cyber security, HR, jura, skat, moms osv.

Vores salgsorganisation er kendetegnet ved, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidig med, at vi arbejder seriøst efter vores fælles målsætning. Vi har det sjovt med hinanden, og glæder os til at udvide vores organisation med to nye talenter indenfor salg.

Ambition om en kommerciel karriere

  • Vi forestiller os, at du har en interesse for og ambition om en kommerciel karriere. Det er helt afgørende, at du trives med kontakt til nye mennesker og får energi af at lære nye mennesker at kende både internt og eksternt.
  • Din uddannelsesmæssige baggrund er en relevant videregående uddannelse fra f.eks. erhvervsakademiet, en professionsbachelor eller en anden relevant bacheloruddannelse.
  • Desuden er lysten til at lære og indgå i en relation med andre mennesker afgørende.

Brænder du for at gøre en forskel?

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden indenfor revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så kan PwC være det rette sted for dig.

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket øverst på siden. Vær opmærksom på, at alle dine dokumenter skal uploades samme sted.

Ansøgningsfrist:Vi afholder løbende samtaler og forventer at have alle samtaler afsluttet i løbet af juni måned.
Tiltrædelse:Medio august
Arbejdssted:Hellerup
Hjemmeside:www.pwc.dk/karriere
Kontaktinformation:Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Søren Berg Jørgensen, ansvarlig for salgstrainee forløbet, på tlf. 2960 5385 eller soren.berg.jorgensen@pwc.com.