Planning, flow and processes at DermaPharm A/S

Praktik - efterår 2022

Om rollen

Som praktikant er din primære kontakt logistik- og planlægningschefen og du bliver en del af et professionelt og projektorienteret miljø med en stærk og positiv kultur. Du vil indgå i tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger inden for både indkøb, salg, lager og produktion.

Dit fokus vil være optimering af eksisterende processer i såvel planlægning som logistik, hvor sammenspil mellem det fysiske flow og planlægning vil vægte højt. I den forbindelse skal der udarbejdes en analyse af det interne flow mellem produktionsenheder og lager samt undersøge mulighederne i simulering og forecasting af fremtidig kapacitetsbegrænsninger.

Med en spirende forståelse af forsyningskæden og højt energiniveau gør det, at du vil bidrage til planlægningsprocessen af markedets mest innovative kosmetik produkter for kunder på det danske og udenlandske marked.

Du vil få en spændende, alsidig hverdag med daglig base i virksomhedens domicil i Fårup ved Randers.

Om DermaPharm A/S
DermaPharms hjerte banker for milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, men står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked.

DermaPharm er en værdibaseret virksomhed præget af en flad organisationskultur og en uformel tone. Vi er en virksomhed i vækst og er i dag i rivende udvikling. DermaPharm beskæftiger i dag ca. 120 medarbejdere, og virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret centralt i Østjylland, lige op ad E45

Ansøgning
Såfremt du ønsker flere informationer om rollen, er du velkommen til at kontakte Logistik- og Planlægningschef Allan Kousted på aks@dermapharm.dk, tlf.: 25647435. Vi vil vurdere de indkomne ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.