Accura

Multiple industries

1,803 followers

Hvor ligger din fremtid hos Accura?

Advokatfuldmægtig

Som advokatfuldmægtig får du et spændende job inden for et af vores kompetenceområder. Du tilknyttes som udgangspunkt et af disse områder og får dermed mulighed for at specialisere dig allerede fra starten, men du kan også rokere undervejs, hvis du ønsker det. Dit fuldmægtigforløb kommer til at foregå i tæt samarbejde med vores erfarne jurister, der støtter og motiverer dig. Når du ansættes som advokatfuldmægtig, er det med henblik på, at du fortsætter som advokat hos Accura.

Cand.merc.(jur.)

Accura betragter cand.merc.(jur.)'er på lige fod med advokatfuldmægtige og advokater. De forhold, der vedrører advokatfuldmægtige, gælder således også for cand.merc.(jur.)'er med op til tre års erfaring. Alle cand.merc.(jur.)'er har naturligvis adgang til Accuras interne kursusprogram, Accura Academy.

Student

Under studiet kan vi tilbyde jurastuderende et spændende job som student, hvor man får mulighed for at få praktisk og relevant erhvervserfaring inden for et af vores kompetenceområder. Samtidig bliver man en del af et fagligt og socialt netværk sammen med virksomhedens øvrige studenter. Som student hos Accura tilknyttes du et fast team af jurister fra en af vores juridiske afdelinger. Vi stiller krav til dine præstationer og forventer, at du også selv tager initiativer og kan arbejde selvstændigt.