Accura

Multiple industries

1,803 followers

Inden du søger, er det vigtigt, at du gør dig selv klart, hvilken stilling du søger.

Gode råd inden du søger

Din ansøgning er det førstehåndssindtryk, som modtageren får af dig. Forsøg derfor at lave en kort, præcis og velformuleret ansøgning, hvor du fortæller om dig selv, og hvorfor du er specielt kvalificeret til jobbet. Din ansøgning bør ikke fylde mere end en side. Tænk over, hvor det er, du kan brænde igennem, hvilke tre egenskaber der er dine stærkeste, og hvilke erfaringer du kommer med, som giver værdi for jobbet.

TIP

Vi vil altid gerne høre om, hvor du tidligere har haft succes, og hvilke resultater du har skabt. Vi lægger generelt vægt på, at du er dygtig, har en faglig stolthed, et højt drive og et vindende væsen. Det er tillige vigtigt, at du er procesorienteret og “løber med bolden” i forhold til dine sager. Du er holdspiller og tager ansvar for at biddrage til et godt arbejdsmiljø. Lad sproget i din ansøgning matche sproget i stillingsopslaget. Din ansøgning bør fylde en side - hverken mere eller mindre.

CV

Lav et overskueligt CV med alle væsentlige detaljer om uddannelse, erhvervserfaring og andre kompetencer, der har betydning for jobbet. Notér altid den seneste erfaring øverst, således at den seneste erfaring står øverst på listen over dine erfaringer. Når du søger et job, så vedhæft altid eksamenspapirer/karakterudskrifter og eventuelle andre relevante papirer, som f.eks. anbefalinger.