Tyba is now trusting JobTeaser for your career, activate your account now.

Activate now Questions?

Energinet

Multiple industries

2,328 followers

Er du studerende eller nyuddannet, har du mange muligheder hos Energinet.

KARRIERE

For os er medarbejdernes trivsel af afgørende betydning. Derfor har vi en lang række tilbud/initiativer, som er med til at gøre Energinet til en attraktiv arbejdsplads. I Energinet forstår vi karriere som andet og mere end forfremmelse. Karriere handler om at skabe den udvikling i dit job, som harmonerer med din livssituation, dine ønsker og virksomhedens behov.

Et stærkt team for en bedre verden

 

Energinet er en fleksibel og nytænkende arbejdsplads 
Når du træder ind ad døren til Energinet, vil du opdage, at der er højt til loftet – i mere end én forstand. Du får masser af ansvar og vil opleve stor fleksibilitet i forhold til, hvordan du planlægger din arbejdsdag – i storrumskontoret, på hjemmekontoret eller et helt tredje sted. Det gælder uanset, om du er nyuddannet eller erfaren.  

Vores kultur er uformel og lærende. Vi deler viden på tværs af afdelinger og fagligheder for at skabe de bedste løsninger, og har du brug for sparring og input fra en kollega, går du aldrig forgæves. Vores kaffebar og åbne atrium summer af liv og samtaler, når vi mødes på kontoret. 

 

Vi har Danmarks fedeste arbejdsopgaver 
Vores arbejdsopgaver er blandt samfundets allervigtigste opgaver lige nu. Vi skal skabe et sammenhængende energisystem, som er 100 % bæredygtigt for at redde klimaet. Den opgave har ingen løst før. Derfor er globalt udsyn, samarbejde og konstant nytænkning af vores tekniske og digitale løsninger en essentiel del af vores dagligdag. 

Vi forventer, at du nysgerrigt opsøger nye muligheder og bidrager med dine helt særlige perspektiver. Vi giver til gengæld fabelagtige rammer for, at du hele tiden kan udvikle dig personligt og fagligt gennem nye og spændende opgaver og gode karrieremuligheder. Det hele i samspil med dygtige kolleger og en leder, der har stor tillid til dig og dine evner.  

 

Sammen skaber vi grøn energi for en bedre verden 
Når du går på arbejde i Energinet, bliver du en del af et mangfoldigt team, der passioneret deler en vision om grøn energi for en bedre verden. Den grønne omstilling sker i ekstrem høj fart, og hos Energinet befinder du dig i en nøgleposition i midten af det hele – uanset hvilke opgaver, du arbejder med. 

Vi ved, at vi kun når i mål med dygtige og motiverede kolleger. Så kom med dit perspektiv og tag del i den grønne omstilling. Læs mere på www.energinet.dk/karriere. 

ANSØGNING

Fortæl os i din ansøgning, hvem du er, hvorfor du vil arbejde hos os, og hvordan dine kvalifikationer og kompetencer stemmer overens med, hvad der kræves i jobbet. Husk også kontaktoplysninger, herunder mailadresse og telefonnummer. Når vi har modtaget din ansøgning til et ledigt job, sender vi en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, bedes du kontakte os.